Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ 3η Δεκέμβρη 2021
Μέσα σε βαρύ και αβέβαιο κλίμα λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, με εσωστρέφεια που ποτέ δεν μας χαρακτήριζε ως σχολείο τέτοια μέρα, υποδεχόμαστε την 3η Δεκέμβρη. Ημέρα ευαισθητοποίησης και διεκδικήσεων.
Το μόνο παρήγορο, για το δικό μας χώρο, είναι ότι οι αγώνες και οι συλλογικές προσπάθειες πολλών ετών έδωσαν χειροπιαστά αποτελέσματα ( νέο σχολείο, μόνιμοι εκπαιδευτικοί) που έρχονται να απαλύνουν τη ζοφερή ατμόσφαιρα. Το Ειδικό Σχολείο χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό του και επίσης χάρη στις κτιριακές προδιαγραφές και υλικοτεχνική υποδομές δεν έχει στερήσει τις υπηρεσίες του ούτε μία ημέρα από τα παιδιά μας.
Συνεχίζουμε δυνατά και διεκδικούμε με αμείωτο ενδιαφέρον καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τους μαθητές μας από τους εμπλεκόμενους φορείς.
Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που προσφέρουν σύλλογοι (τοπικοί και αποδήμων), καταστήματα και συμπολίτες στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Παναγιώτης Κλάδης